De ervaringen van
onze klanten

Ervaring vanuit de praktijk

HR Aware heeft al voor meerdere klanten impact gemaakt. K-vriendelijk en Grant Thornton zijn hier twee voorbeelden van. Met behulp van ons medewerkersonderzoek en het daaropvolgende actieplan zijn zij actief op zoek gegaan naar het onbenutte potentieel van hun organisaties. We laten onze klanten graag zelf aan het woord. Lees hier meer over hun succesverhalen.

K-vriendelijk

Bij K-vriendelijk hebben we een open cultuur en een platte organisatie. Met het onderzoek van HR Aware hebben wij inzicht gekregen in onze sterke punten en waar ruimte is voor verdere verbetering. De resultaten waren zeer positief, een 9,1 in het algemeen. In een teamsessie onder leiding van Sake-Christiaan Stelpstra hebben we gezamenlijk een actieplan ontwikkeld.

Voor de korte termijn met praktische verbeterpunten en voor de lange termijn een agenda voor ontwikkeling van medewerkers en het finetunen van de organisatiestructuur. In het vervolgproces gaan we het potentieel van mensen in kaart brengen en hierop de organisatie verder inrichten en ontwikkelen.

Jannet de Moor – Directeur K-vriendelijk

Grant Thornton

Met het Medewerkers Onderzoek hebben we inzicht gekregen in de bevlogenheid van onze medewerkers. Hierbij hebben we onze kernwaarden verweven in het onderzoek, ingezoomd op specifieke veranderingen binnen Grant Thornton en onderdelen opgenomen voor een vergelijking binnen het internationale netwerk. Door een goede communicatie waarin we het belang benadrukken halen we

hoger responspercentages, dit is een goede basis om in teams gezamenlijk te gaan werken aan verbeteringen. De afgelopen jaren laten de resultaten een gezonde positieve groei zien en bouwen we samen aan de toekomst van Grant Thornton. Hiermee creëren wij een omgeving waarin iedereen gestimuleerd wordt het beste uit zichzelf te halen.

hraware-klantfoto-grant-thornton

Krista Broere – HR Adviseur / Recruiter

Ook klant worden? Kom eens kennismaken!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.